top of page

OM OSS

Planleggingen av The Real Choir startet i 1999. Etter 4 år ble første audition avholdt. Et par uker senere fant den første øvelsen sted. Og nå, snart 20 år senere, er koret i ferd med å manifestere seg som et av landets mest ambisiøse og publikumsvennlige underholdningskor. Våre sangere, som alle er håndplukkede amatører, utgjør i fellesskap et uttrykk for tilnærmet profesjonell sangkunst.

OM OSS

SANGERNE OG MUSIKKEN

The Real Choir består av sangere mellom 18 og 50 år som elsker å fylle dagene sine med sang og sosialt samvær. Disse sangerne er mennesker som har alt fra mange års erfaring fra scener og kor til de som kun har sunget i dusjen før de begynte i koret. Men et par ting har de felles; de digger å synge og blir alle utfordret til å flytte egne grenser.

 

De siste par årene har koret fått en god og stabil medlemsmasse. Alle kjenner hverandre godt, både personlig og musikalsk. Alle sangerne øver inn materialet hjemme, og på øvelsene blir låtene “sydd” sammen. Etter et par gjennomkjøringer er som regel låtene slik at man kan begynne å skape musikk med dem. Etter flere øvelser får snart hvert enkelt medlem et eierskap til låtene. Og det er når hver enkelt sanger “eier” musikken at vi går på scenen og formidler var musikk til publikum.

226819282_4947514235265873_385042599783221355_n.png
3753538809.jpg

SHOWKOR!

Prosjektet The Real Choir, et politisk og religiøst nøytralt kor, bunner i en idé om å prøve og skape noe litt annerledes enn alt annet. Helt fra begynnelsen har vi vært opptatt av å bygge opp et repertoar av låter som et bredt publikum kjenner igjen og har et forhold til. Vi bruker også mange ulike typer arrangementer til sangene våre, alt fra acappella til fullt orkester. Stort sett synger alle sammen, men vi har også solo- eller gruppeinnslag. I tillegg kan man alltid forvente en interessant koreografi når koret holder konserter. The Real Choir serverer musikalske mesterstykker for enhver smak og spennende og fengende sceneshow.

VÅRE KONSERTER

De siste årene har koret avholdt både sommer- og julekonserter. Når det gjelder julekonsertene, er det en del forventninger til repertoaret som koret alltid vil prøve å oppfylle. Likevel skal publikum være spent på hva som kommer. Men det er kombinasjonen av disse to svært ulike konsertformene, det store repertoaret som koret besitter og vår brede signatur som uttrykker korets mangfold.

 

The Real Choir vil fortsette å jobbe mot nye mål og nye høyder. Vi er alle spente på hvor de neste årene vil føre koret.

bottom of page